Aankomende wedstrijd
Error Error
SV de Heracliden 1
-
VV de Fivel 1

09 december 2017 14:30

Error

Poll

Wordt het tijd voor nieuwe website?Activiteitenkalender

December 2017
ZoMaDiWoDoVrZa
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Jaaroverzicht

Verjaardagskalender
SV de Heracliden feliciteert Jasper Pastoor en Paul Dijkema met hun verjaardag.

December
13Paul Dijkema 25
Jasper Pastoor 11
14Marcel Griede 31
17Bert Lanting 61
18Jan Willem Bruins 27
20Fabian Kooi 10
22Forrest Slagter 17
23Freddie Noordhof 42
25Geert de Groot 70
27Henri Wiertsema 20

Error

Lid worden van SV de Heracliden.


Voetbal is de mooiste sport die er is. Soms kiezen mensen voor een individuele sport maar wat is er nou leuker dan met elkaar sport te bedrijven? Ook sociaal/maatschappelijk gezien is voetbal een belangrijke basissport. Bij voetbal gebruik je je talenten maar leer je ook omgaan met je tekortkomingen en de talenten en tekortkomingen van een ander. Winnen en verliezen. Sportiviteit. Je houden aan spelregels. Aspecten die we natuurlijk ook terugzien in de maatschappij en die we via het voetbal spelenderwijs aanleren aan onze jeugd. Plezier staat voorop maar er is uiteraard ook ruimte voor prestaties. Eigenlijk moet iedereen eens een kampioenschap meemaken want dat is zo leuk. Elk jaar zien we jeugdkampioenen op een triomfkar door het dorp gaan om de huldiging af te sluiten met een kampioensmaal (patat en frikadel). Want ook dat hoort bij voetbal. Binnen de Heracliden zetten we veel vrijwilligers in en leiden we jeugdtrainers, jeugdleiders en scheidsrechters op. Vanuit een sterke jeugdopleiding proberen we onze seniorenteams zo goed mogelijk te laten presteren. Dat voetbal al lang niet meer alleen een jongenssport is blijkt wel uit het grote aantal meisjes en vrouwen die bij onze vereniging voetballen. Soms gemengd met jongens maar vaak in een aparte meisjes- en damescompetitie.

Naast het voetbal organiseren we binnen onze vereniging allerlei activiteiten. Zo kennen we sinds 2008 voor de allerkleinsten (4 tot 6 jaar) het Kaboutervoetbal, organiseren we Sinterklaasfeest, voetbaltoernooien op het veld en in de zaal en bezoeken we af en toe met teams wedstrijden van bv FC Groningen en/of het Nederlands elftal. We hebben een activiteitencommissie die doet waarvoor het opgericht is! Sinds 2010 hebben we een geheel vernieuwde kantine en kleedaccommodatie en daar zijn we trots op. We zijn zuinig op ons materiaal en spreken elkaar hier ook op aan.

Naast een verenigingsbestuur (voor jeugd- en seniorenveldvoetbal) kennen we ook een zaalafdeling met een bijbehorend zaalbestuur. Soms kiezen onze leden voor veldvoetbal, soms voor zaalvoetbal en ook regelmatig voor beiden! Ook in de zaal spelen zowel jongens, mannen, meisjes en dames. Kortom: SV de Heracliden is een levendige vereniging waar het hartstikke leuk en gezellig is. We hebben leden vanuit de hele omgeving en we nodigen iedereen uit zich hierbij aan te sluiten. Als je lid wordt mag je doordeweeks komen trainen en speel je op zaterdag mee in de competitie. Je hoeft geen shirtje te kopen want die krijg je van de club. Vanaf 6 jaar kun je je als lid opgeven en als je jonger bent mag je met de Kabouters meedoen zonder lid te zijn van onze voetbalvereniging. Op onze website staat alle informatie en kun je je uren verdiepen in de voetbalnieuwtjes, de voetbalanekdotes en foto’s. Veel plezier hierbij en lees gerust de informatie op de website over het lid worden van onze vereniging...Klik hier om je aan te melden

Geen foto