Balsponsoren

De levensader van de club

Sponsorgelden zijn een levensader voor de club. Ondanks het feit dat veel bedrijven op dit moment kritisch naar hun sponsorbudget kijken, blijft het voor de club noodzakelijk om nieuwe sponsoren te werven. Toch is het zo dat veel bedrijven betrokken zijn bij SV de Heracliden. Al is het alleen al omdat men mensen kent die bij de club actief zijn. Hierdoor is de gunfactor hoog en als daar een passende manier mee om wordt gegaan, dan is de bereidheid tot sponsoring zeker aanwezig. Het maakt het mogelijk dat alle leden van de club op een goede manier hun sport kunnen beoefenen waarbij ook gedacht moet worden aan de accommodatie die aan de wensen voldoet en dat we de contributie voor een ieder betaalbaar kunnen houden.

Bij de sponsorcommissie van SV de Heracliden waait een frisse wind. Met een gemotiveerde club vrijwilligers is de bereidheid groot om flink aan de kar te trekken waardoor de toekomst van deze mooie club blijft gewaarborgd.

Kunnen wij ook rekenen op uw support?

Meld u hier aan als sponsor    of     zoek contact met de sponsorcommissie

Beker
5-sep De Heracliden 1 Zeester Storm Creditmanagement
12-sep De Heracliden 1 FC LEO Gjaltena Steigerbouw Groningen

26-sep

De Heracliden 1 Middelstum MNN BV
10-okt De Heracliden 1 FC LEO Henk Kamp
17-okt De Heracliden 1 OKVC Brandsma de Jong Makelaardij
31-okt De Heracliden 1 Lycurgus Uitvaartzorg van Stad tot Wad Uithuizen
21-nov De Heracliden 1 Mamio Hamminga Bouw en Tuinmarkt
5-dec De Heracliden 1 DVC Appingedam Dijkstra's Groenvoorziening
16-jan De Heracliden 1 Poolster Dijkhuis schoenen Uithuizen
30-jan De Heracliden 1 SIOS Ebel Kremer
27-feb De Heracliden 1 Niekerk Mega Cleaning
13-mrt De Heracliden 1 GEO Salgerij Patriek Knot Uithuizen
10-apr De Heracliden 1 Rood Zwart Baflo Kamminga bouw en onderhoudsbedrijf Uithuizen
24-apr De Heracliden 1 Amicitia VMC Toyota Lantinga Uithuizen
15-mei De Heracliden 1 ONR Architectenbureau Nienhuis

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!